Oja semipermanenta 3 in 1 – o manichiura rapida care dureaza pana la 10 zile

Dupa cum sugereaza si numele, oja semipermanenta 3 in 1 este un email semipermanent monofazat, care este plasat direct pe unghiile naturale fara a necesita aplicarea unei baze sau a unui top. Textura sa elastica ii permite sa acopere unghia fara crapaturi, iar formula sa bogata in calciu stimuleaza cresterea unghiilor.

Prin urmare, oja semipermanenta 3 in 1 este aplicata ca un lac clasic in timp ce dureaza pana la 10 zile si este indepartata in 3-5 minute.

Beneficiul acestei oje este acela ca permite o manichiura rapida, oferind clientilor posibilitatea de a schimba frecvent culoarea. De fapt, aplicarea sa este mai rapida decat o manichiura traditionala, deoarece uscarea in lampa LED este mai rapida. De asemenea, este nevoie de mai putin timp pentru a fi aplicata in comparatie cu sistemul complet semipermanent (baza + culoare + top), deoarece exista mai putine etape in aplicatia One Step (numai pentru culoare).

In plus, o durata de 10 zile permite clientilor sa schimbe culorile mai des, care dureaza pana la 3 saptamani.

In plus, datorita formulei sale bogate in calciu, oja semipermanenta 3 in 1 este ideala pentru o manichiura intre doua extensii cu gel. Acest lucru va ajuta la regenerarea unghiilor moi sau deteriorate.

Manichiura semipermanenta a schimbat industria unghiilor atat pentru saloane, cat si pentru pasionatii de unghii. Unul dintre motivele principale pentru care oja semipermanenta 3 in 1 este atat de populara, este datorita proprietatilor sale de lunga durata, care ajuta unghiile sa arate proaspete si curate timp de pana la trei saptamani. Ca rezultat, multe branduri si-au dezvoltat propria tehnologie si formula, precum si o serie de culori uimitoare.

Deoarece o manichiura semipermanenta poate dura pana la doua saptamani, multi clienti cred ca este solutia ideala pentru economisirea timpului. Acest lucru este valabil mai ales atunci cand un client are un numar de evenimente, cum ar fi o nunta, un interviu sau o vacanta.

Cu toate acestea, este important sa ne amintim ca durata de viata a unei manichiuri semipermanente depinde foarte mult de calitatea unghiei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *